CCM 3D Fit nový systém - viete si správne vybrať hokejové korčule?

o60d3274a04130-3d-system-ccm-korcule

Čo to znamená pre vás ako hráča? Namiesto nakupovania len podľa šírky korčule, môžete teraz nakupovať presne podľa svojho korčuľovania a herného štýlu, pretože jeden z troch 3D profilov vám bude takmer dokonale sedieť a to až pre 95% populácie. Ak chcete zistiť, ktoré hokejové korčule CCM sa najlepšie hodia k vášmu korčulovaniu a štýlu hry, použite tabuľku nižšie.

 

TABUĽKA POROVNANIA CCM KORČÚĽ
RibCor korčule JetSpeed korčule Tacks korčule
Typ korčuľovania Technické a vyvážené Rýchla akcelerácia Výkon, vysoká rýchlosť
Konštrukcia topánky Flexibilné s maximálnym rozsahom pohybu

Hybridná tuhosť pre úplnú všestrannosť

Tuhý s pevnou oporou
Štýl hrania Agresívna práca na hranách a zmena smeru Celkovo pre rýchlu hru Rýchle presuny z jedného konca na druhý
Štýl korčuľovania Rýchle štarty a rýchle otočky Všestranné zrýchlenie prostredníctvom prekladania Všetko pre najvyššiu rýchlosť

 

Používanie vašej aktuálnej hokejovej korčule CCM, ktorá vám správne sedí, vám poskytne skvelý východiskový bod v novom systéme 3D Fit. Ako podrobnejšie uvádzame v rozpise jednotlivých 3D prispôsobení nižšie, ide o návrhy, pretože nové 3D prispôsobenia nie sú totožné s predchádzajúcimi profilmi prispôsobenia z minulosti.

 

CCM Korčule 3D FIT POROVNANIE
JetSpeed Tacks RibCor
Tapered D
Regular EE D D
Wide EE EE

 

Na základe údajov, ktoré CCM zhromaždila na svojich 3D skenovacích zariadeniach,Tapered-low profil by mal predstavovať 33% hokejovej populácie. Aj keď bol tento tvar inšpirovaný tvarom JetSpeed ​​D, nie je identický. Nájdete tu užšie predkolenie, pevnejšiu pätu a celkový nižší objem.

760d32e851c29b-3d-system-ccm-korcule-1

Pravidelný - stredný profil, ktorý je najobľúbenejší a najbežnejší, bude skvelou voľbou pre asi 42% hokejovej populácie. Tento profil bol inšpirovaný Super Tacks D, ale nejde o presný duplikát. Má štandardnú šírku predkolenia, štandardnú pätu a stredný celkový objem.

i60d32e85489b7-3d-system-ccm-korcule-2

A nakoniec, prispôsobenie Wide - High Profile bude zhoda pre asi 25% hokejovej populácie. Vďaka inšpirácii profilom Super Tacks EE má toto široké predkolenie, širšiu pätu a vyšší celkový objem.

760d32e857d1ce-3d-system-ccm-korcule-3 

 Samozrejme, ideálne je korčulu vyskúšať. Použitie dát a algoritmov je určite zaujímavou pridanou hodnotu. Otázkou však ostáva, do akej veľkej miery sme každý "odlišný". Vždy existujú úpravy, ktorými je možné docieliť maximálny fit - správne ponožky, gélové výplne, vložky do korčúľ, atď.

Ak máte otázky k CCM 3D Fit novému systému alebo k iným spôsobom ako dosihanuť maximálne fit, neváhajte nás kontaktovať pod článkom v diskusii alebo prostredníctvom kontaktu na našej stránke.

Ak vás zaujímajú rozdiely medzi 2 najpopulárnejšími radami od CCM, prečítajte si článok Korčule CCM: Jetspeed vs Tacks [rozdiely] kde sa dozviete viac.